Amix HydroPure Whey Protein 1600g

419/CRE
Neohodnoceno

Amix™ HydroPure™ Whey Protein je špičkový protein se 100% obsahem značkové suroviny Hydrovon®.


  • 84,38 Kč / 1 
1 350 Kč
Kategorie: Dietní proteiny & izoláty

Zvolte variantu

  • Příchuť: Peanut butter cookies (Cookie - arašídové máslo)
    • Kód: 419/PEA |
    • Skladem (2 ks)
    1 350 Kč
  • Příchuť: French strawberry yogurt (Jahodový jogurt)
    • Kód: 419/FRE |
    • Skladem (2 ks)
    1 350 Kč
  • Příchuť: Creamy vanilla milk (Krémové vanilkové mléko)
    • Kód: 419/CRE |
    • Skladem (2 ks)
    1 350 Kč
  • Příchuť: Double chocolate (Dvojitá čokoláda)
    • Kód: 419/DOU |
    • Skladem (2 ks)
    1 350 Kč
 

Proč užívat "Amix™ HydroPure™ Whey Protein" ?

Amix™ HydroPure™ Whey Protein je špičkový protein se 100% obsahem značkové suroviny Hydrovon®. Hydrovon® je čistý hydrolyzovaný CFM® syrovátkový izolát. Produkt je navíc obohacen o komplex peptidů PepFormTM, pH-Active komplexem a probiotiky LactoSpore®.

Dávkování: Smíchejte 33 g (1 odměrku) HydroPure™ s 300 ml vody nebo nízkotučného mléka. Použijte mixér nebo šejkr. Užívejte 1-3 dávky denně v závislosti na potřebě bílkovin.

Složení: částečně hydrolyzovaný CFM syrovátkový bílkovinný izolát (z mléka) – Hydrovon® – 95%, kakaový prášek (pouze pro příchutě: dvojitá čokoláda a peanut-butter cookies), PepForm L-Leucin peptidy (syrovátkové peptidy z mléka, L-Leucin peptidy, L-leucin), PepForm BCAA peptidy (syrovátkové peptidy z mléka), BCAA peptidy, L-leucin, L-Isoleucin, L-Valin), PepForm Tryptofan peptidy (syrovátkové peptidy z mléka), L-tryptofan peptidy, L-Tryptofan), stabilizátor: guarová guma; aroma; barvivo: extrakt z červené řepy (pouze pro příchuť francouzské jahody-jogurt); kurkumín (pouze pro příchuť creamy vanilla milk); chlorid sodný, emulgátor: sojový lecithin; hydrogenuhličitan sodný, hydrogenuhličitan draselný, citrát tridraselný, citrát vápenatý, citrát trisodný, citrát hořečnatý, extrakt z kůry vrby bílé (salix alba), Testofen® fenugreek – extrakt z pískavice řecké semeno (trigonella foenum graecum-seed), sladidla: steviol glycosidy, sukralóza a acesulfam-K; LactoSpore™ (bacillus coagulans, maltodextrin)

Nutriční informace:

  33g 100g
Energetická hodnota 533 kJ / 125 kcal 1616 kJ / 380 kcal
Bílkoviny 29,4 g 89 g
Sacharidy 1,15 g 3,5 g
- z toho cukry <0,4 g <1 g
Tuky 0,4 g 1,2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g 0,5 g
Sůl <0,5 g 1,5 g
     
PepForm™ Triple-Matrix 1:1:1 660mg 2000mg

PepForm™ Leucin, PepForm™ BCAA 2:1:1, PepForm™ Tryptofan

LactoSpore®

115.500.000 sporů 350.000.000 sporů

pH Active - Minerální bylinný komplex

99mg 300mg

Hydrogenuhličitan sodný, hydrogenuhličitan draselný, citrát tridraselný, citrát vápenatý, citrát sodný, citrát hořečnatý, extrakt z vrbové kůry (salix alba), Testofen® Pískavice řecké seno (trigonella foenum graecum)

Fosfor

85,8mg(12,25%*) 260mg(37%*)

Hořčík

29,7mg(7,92%*) 90mg(24%*)

Draslík

266,9mg(8,3%*) 506mg(25%*)

Vápník

155,1mg(19,3%*) 470mg(58,7%*)

*RHP – Referenční hodnota příjmu

Upozornění a informace:

Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Alergeny: Produkt může obsahovat stopy vajec, sóji, lepku, korýšů, oříšků a arašídů.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora vhodnost? 24.5.2017 16:48
Dobrý den.Chtěla bych se zeptat zda je tento protein vhodný pro někoho kdo třeba jen cvičí na eliptickém trenažeru. Každý den na něm běhám. Už jsem pila klasický protein po běhu a pak i místo svačiny a váha mi šla dolu dobře. Jenže normální protein je na mě strašně sladký. Je tento protejn méně sladký a je pro mě vhodný? Děkuji a hezký den.
Odpovědět
AJ Avatar autora Re: vhodnost? 24.5.2017 17:44
Dobrý den, určitě můžete pít protein, i když běháte na trenažéru :). Tento hydro protein (a celkově další hydro proteiny) jsou méně sladké z důvodu zpracování syrovátky, kdy je tato surovina více hořká. Takže i myslím, že by vám mohl vyhovovat :). S pozdravem Adéla