Serious Mass 5450 g

Každá porce obsahuje 1250 kalorií, je složená především z komplexních sacharidů a kvalitních bílkovin proteinová směs se skládá ze syrovátkového proteinového koncentrátu, kaseinátu vápenatého a vaječného albuminu obsahuje kreatin, L-glutamin, glutaminové peptidy, cholin, inositol, MCT a směsi 25 vitamínů a minerálů. Každá dávka Serious Mass zaručuje, že vaše tělo dostane přesně vyvážený doplněk pro budování svalového objemu a síly.


1 299 Kč
Kategorie: Sacharidy a gainery

Zvolte variantu

  • Příchuť: Chocolate Peanut (Čokoláda - arašídy)
    • Kód: 488/CHO2 |
    • Skladem (1 ks) |
    1 299 Kč
 
 

Je doplněný ultrafiltrovaným syrovátkovým koncentrátem a nízkomolekulárními syrovátkovými peptidy.

Protein je bohatý na biologicky aktivní syrovátkové mikrofrakce, včetně alfa-laktalbuminu, glykomakropeptidů, beta-laktoglobulinu, imunoglobulinu G

Pomocí  100 % WHEY PROTEIN získáte efektivně svalovou hmotu, ať už chcete nabrat objem, nebo se zbavit přebytečného tuku. Tento proteinový doplněk je vyroben z proteinu nejvyšší kvality a je tak dokonalým alternativním zdrojem proteinu, který jinak získáváte z potravin.

Doporučené dávkování:  

Smíchejte 1-2 odměrky společně s 355-710 ml vody a rozmíchejte za pomoci shakeru.

Užívejte dle potřeby během dne mezi hlavním jídlem, po tréninku nebo před spaním.

Složení 1 dávky (337 g) energetická hodnota 1250 kcal / 5237 kJ protein 50 g sacharidy 251 g tuk 5 g vit A (w 100% jako beta-karoten) 5000 I.U vit C 60 mg vit D 200 I.U vit E 30 I.U

Tiamin 5 mg

Ryboflavin 5 mg

Niacin 50 mg vit B6 5 mg kys listová 400 mcg vit B12 20 mcg

Biotin 300 mcg kys pantotenová 100 mg vápník 776 mg železo 9 mg

Fosfor 350 mg

Jód 75 mcg

Hořčík 185 mg zinek 30 mg

Selen 200 mcg měď 1 mg

Chrom 600 mcg

Molibden 150 mcg

Sód 590 mg draslík 1710 mg

Cholin 250 mg

Upozornění: 

Potravina určená pro zvláštní výživu. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: