AKCE - DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU PRODUKTŮ ESPYRE NAD 800 KČ ⚡

CZECH VIRUS Zero Jam 220g - EXPIRACE 1/2019

Neohodnoceno
  • Nízkokalorická ovocná pomazánka
  • S obsahem mrazem sušeného ovoce
  • 220g balení
  • 159 Kč 79 Kč –49 %
    36 Kč / 100 g
80 Kč
Kategorie: Sirupy, omáčky, džemy

Zvolte variantu

  • Příchuť: Jablko
    • Momentálně nedostupné
    159 Kč  (–49 %)
    80 Kč
 

Informace od výrobce:

Proč užívat "CZECH VIRUS Zero Jam" ?

Náš produkt Zero Jam je výborná náhrada za klasické ovocné pomazánky plné cukru nebo marmelády! Díky nízkému obsahu cukru (<0,5g na porci) je Zero Jam vhodný i do diety a můžete si ho užít bez zbytečných výčitek. Je vhodný jako přídavek do jogurtů, na palačinky, vafle, do ovesných kaší, dezertů nebo jen tak na lžičku. Obsahuje mrazem sušené ovoce (lyofilizované) - ovoce si tak zachovává svoji přirozenou strukturu, vůni, barvu a všechny nutriční hodnoty včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Jako hlavní sladidlo je použito přírodní sladidlo xylitol. Xylitol je nesmírně ceněn pro svoji schopnost chránit zuby před zubním kazem. Tento účinek je způsoben napadáním ústní mikroflóry zodpovědné za vznik zubního kazu.

Některé z výhod našeho Zero Jamu:

  • Obsahuje lyofilizované ovoce, které si zachovává veškeré živiny
  • Slazeno pouze přírodním xylitolem a sukralózou
  • Výborná náhrada za vysoko-sacharidové ovocné pomazánky

Složení: "Jablko": voda, lyofilizované jablka (4%), aroma, karubin, xanthanová guma, sladidla: xylitol, sukralóza, kyselina citrónová, barvivo: amoniakový karamel (E150c)

Nutriční hodnoty:

  100 g 5 g
Energetická hodnota 75 kJ/18 kcal 4 kJ/1 kcal
Bílkoviny <0,5g <0,5g
Sacharidy 3,6g <0,5g
- z toho cukry 3,6g <0,5g
Tuky 0g 0g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0g 0g
Vláknina 0,9g <0,5g
Sůl <0,5g 0g

 

Upozornění a informace:

Skladujte v chladu, suchu a temnu. Po otevření skladujte v lednici. Spotřebujte do jednoho měsíce po otevření.

Alergeny: amoniakový karamel (E150c). Může obsahovat stopy mléka, sóji, lepku, sezamu, ořechů.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: