Dubnové akce (až -32 %) ZDE ⚡ | TOP produkty na hubnutí ZDE 🔥

Prom-In Gourmet Protein Mousse 50g

4 hodnocení
  • 1 z 3

Sypká směs na přípravu proteinové pěny s příchutí čokolády nebo vanilky.

  • 45 Kč 6 Kč –13 %
    78 Kč / 100 g
39 Kč
Kategorie: Proteinové snacky

Zvolte variantu

  • Příchuť: Čokoláda
    • Momentálně nedostupné
    45 Kč  (–13 %)
    39 Kč
  • Příchuť: Vanilka
    • Momentálně nedostupné
    45 Kč  (–13 %)
    39 Kč
 

Benefity:

  • probiotika a prebiotika
  • MCT tuky
  • obsah proteinů v 1 porci - 28 g

 

Návod k přípravě:

Obsah kelímku zalijte 100 ml studené vody a míchejte, dokud nevznikne hladká směs.

 

Složení:

Čokoláda: Izolát micelárního kaseinu (mléko), sušený vaječný bílek, maltodextrin, syrovátkový proteinový koncentrát zpracovaný metodou CFM (mléko, emulgátor: slunečnicový lecitin), hydrolyzovaný vepřový kolagen, zahušťovadla: karboxymetylcelulóza a guma guar, odtučněný kakaový prášek (emulgátor: sojový lecitin), MCT tuk (mléko), vláknina inulín, želatina, aroma, enzym: laktáza, probiotické kultury, sladidlo: sukralóza.

Vanilka: izolát micelárního kaseinu (mléko), sušený vaječný bílek, maltodextrin, syrovátkový proteinový koncentrát zpracovaný metodou CFM (mléko, emulgátor: slunečnicový lecitin), hydrolyzovaný vepřový kolagen, zahušťovadla: karboxymetylcelulóza a guma guar, MCT tuk (mléko), vláknina inulín, aroma, želatina, enzym: laktáza, probiotické kultury, sladidlo: sukralóza.

 

Nutriční hodnoty:

  Čokoláda Vanilka
100 g 50 g 100 g 50 g
Energetická hodnota 1553 kJ/369 kcal 776 kJ/185 kcal 1562 kJ/372 kcal 781 kJ/186 kcal
Tuky 4,8 g 2,4 g 4 g 2 g
- z toho nasycené 3,8 g 1,9 g 3,4 g 1,7 g
Sacharidy 22 g 11 g 24 g 12 g
- z toho cukry 1 g 0,5 g 3 g 1,5 g
Vláknina 4,6 g 2,3 g 2,7 g 1,7 g
Bílkoviny 56,2 g 28,1 g 57,2 g 28,6 g
Sůl 1,6 g 0,8 g 1,6 g 0,8 g

 

Upozornění:

Výrobek není vhodný pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Uchovávejte v suchu při teplotě do 25°C, chraňte před přímým slunečním zářením a mrazem. Výrobek není náhradou pestré stravy.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: