GymBeam BIO Agáve Sirup 250 ml

Neohodnoceno

BIO Agáve sirup je 100% přírodní sladidlo na bázi fruktózy s minimem kalorií a nízkým glykemickým indexem, a proto po konzumaci nezvyšuje hladinu cukru v krvi jako med nebo bílý cukr. Agávový sirup je vhodný do diety, pro diabetiky a lidi, kteří mají problém s trávením sacharózy. Díky své jemné a nasládlé chuti poslouží jako náhrada cukru, medu nebo jakéhokoliv jiného sladidla.

  • 99 Kč 10 Kč –10 %
    36 Kč / 100 ml
  • (4 ks) Skladem
89 Kč
Kategorie: Zdravá sladidla a dochucovadla
 

BIO Agáve sirup je 100% přírodní sladidlo na bázi fruktózy, která je sladší než klasický cukr, a proto je možné dosáhnout stejnou sladivost jídel pouze s polovinou kalorií. Agávový sirup má minimum kalorií a nízký glykemický index, a proto po konzumaci nezvyšuje hladinu cukru v krvi jako med nebo bílý cukr.

Rostlina agáve je polopouštní rostlina z čeledi sukulentů a v oblasti Mexika je tradiční součástí stravy již po celá staletí. Sirup se vyrábí odpařováním při teplotě 45°C, což je teplota, při které se nelikvidují enzymy a vitamíny obsažené v agáve.

Díky svému složení a nasládlé chuti se sirup používá jako optimální náhrada cukru.   Zároveň je vzhledem ke své jemné aromatické chuti ideální i na slazení dezertů, cereálií, ovocných přípravků, nápojů a pečiva. Pokud hledáte zdravé sladidlo, tak agáve je to pravé, které má v porovnáním s klasickým cukrem vysokou sladivost a blahodárné účinky pro lidský organismus.

  • 100% přírodní sladidlo
  • certifikovaný BIO produkt
  • vhodný pro lidi, kteří mají problémy s trávením sacharózy (cukru)
  • má poloviční množství kalorií v porovnání s cukrem
  • má nízký glykemický index
  • je lehce stravitelný
  • je vhodný také pro děti

 

Dávkování: 

V jakémkoliv receptu nahraďte požadované množství cukru tříčtvrtečním množstvím sirupu a úměrně snižte množství tekutin, stejně jako při použití medu.

Použití:

BIO Agáve sirup je chutným a všestranným sladidlem, který poslouží jako alternativa cukru, medu, javorového sirupu a dalších přírodních sladidel. Má menší viskozitu jako med, a proto se snadněji mísí s pokrmy. Jeho příjemná chuť zvýrazní původní chuť jídla a hodí se do ovocných salátů, jogurtů, do müsli a lupínků, palačinek a lívanců, na oslazení čaje či kávy, limonád a ovocných nápojů. Je vhodný do salátových zálivek, marinád a grilovacích směsí. Využijete ho v každém vašem oblíbeném receptu.

 

Nutriční hodnoty:

100 g
Energetická hodnota 1260 kJ/297 kcal
Tuky 0 g
- z toho nasycené 0 g
Sacharidy 71 g
- z toho cukry 71 g
Vláknina 5,7 g
Bílkoviny 0 g
Sůl 0,06 g

 

Upozornění:

Skladujte na suchém místě.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: