9 nových Flavor Drops zde 😍 | Doprava přes Zásilkovnu jen za 39 Kč 🚚

Ochrana osobních údajů

Jsme společnost Fitness Innovations s.r.o. (IČ 03866301), s adresou Chodovská 228/3, Michle, 141 00 Praha 4, registrovaná u Městského soudu v Praze pod spisovou značkou C 238506/MSPH.

 

Provozujeme e-shop na webových stránkách www.FitStore.cz

 

Pro prodej zboží a provoz našich webových stránek zpracováváme některé osobní údaje – jsme tedy jejich správcem. Kontaktní údaje na nás jakožto správce osobních údajů jsou:

  • E-mailová adresa info@fitstore.cz
  • Telefonní číslo +420 732 447 423
  • Fyzická adresa (Chodovská 228/3, Michle, 141 00 Praha 4)

 

Zpracování osobních údajů upravuje zejména nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických sobo v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) („GDPR“)

 

I. Zpracování osobních údajů

 

a) Zpracování osobních údajů v případě použití kontaktního formuláře

 

Pokud poptáváte naše produkty a služby, budeme pracovat s vašimi kontaktními údaji, které nám sdělíte, hlavně prostřednictvím poptávkového formuláře. Co jsou osobní údaje? Za osobní údaj se považují veškeré informace, které identifikují či mohou identifikovat fyzickou osobu. Jedná se zejména (ale nikoliv výlučně) o:

  • Identifikační údaje jako např. např. jméno a příjmení, pohlaví, přihlašovací jméno (či e-mail) do Vašeho uživatelského účtu.
  • Kontaktní údaje jako např. telefonní číslo či e-mailová adresa.
  • Další údaje jako např. informace získané pomocí souborů cookies, IP adresa (síťový identifikátor) včetně typu prohlížeče, zařízení a operačního systému, doby a počtu přístupů na webové rozhraní a další informace podobného řazení.

     

Z jakého důvodu?

Kontaktujeme vás přes ně pro další domluvu ohledně prodeje zboží.

 

Na základě jakého právního důvodu?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – jednání o smlouvě, resp. provedení opatření před uzavřením smlouvy na vaši žádost.

 

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Správce uchovává osobní údaje:

  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 10 let od ukončení smluvního vztahu).
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 10 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu. 2.

 

Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

 

b) Zpracování osobních údajů v případě nákupu

 

Pokud u nás nakoupíte, budeme pracovat s údaji, které nám vyplníte. Jsou to hlavně fakturační údaje: jméno, příjmení, adresa pro doručení zboží, e-mailová adresa a telefonní číslo.

 

Z jakého důvodu?

Osobní údaje potřebujeme zpracovat, abychom splnili naši smlouvu – dodali vám zboží, které jste si na našem e-shopu zakoupili. Přes kontaktní údaje s vámi budeme také komunikovat ohledně stavu vaší objednávky, případně ohledně reklamací nebo vašich dotazů.

 

Osobní údaje budeme dále zpracovávat pro splnění našich povinností, které nám plynou ze zákona (hlavně pro účetní a daňové účely, případně pro vyřízení reklamací a jiné).

 

Na základě jakého právního důvodu osobní údaje zpracováváme?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – plnění smlouvy a čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR – plnění naší právní povinnosti.

 

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Po dobu plnění naší služby a poté po dobu 10 let od posledního poskytnutí takové služby nebo dodání zboží.

 

c) Newslettery a SMS marketing (obchodní sdělení)

 

Vaši e-mailovou adresu jsme oprávněni bez vašeho výslovného souhlasu využít na základě našeho oprávněného zájmu pro zasílání obchodních sdělení týkajících se našeho zboží nebo služeb obdobných těm, které jste si od nás objednali. Zasílání obchodních sdělení můžete kdykoliv odmítnout (každý odeslaný e-mail obsahuje ve spodní části tlačítko pro odhlášení – po odhlášení z odběru newsletterů od nás již žádná další obchodní sdělení neobdržíte).

 

SMS marketing – na základě našeho oprávněného zájmu na základě vzniku obchodního vztahu jsme oprávněni Vám taktéž zasílat obchodní sdělení formou SMS. Součástí každé takové SMS zprávy bude i jednoduchá možnost odhlášení z odběru budoucích SMS zpráv. SMS marketingové zprávy zpravidla neposíláme častěji než 1x za 2-3 měsíce.

 

Naším cílem rozhodně není Vás obchodními sděleními obtěžovat. Zasíláme Vám pouze taková obchodní sdělení, o kterých si myslíte, že Vás mohou zajímat či potěšit (např. ve formě zvýhodněné akce na typ zboží, který jste u nás v minulosti nakoupil/a). Pokud si již nebudete přát dostávat obchodní sdělení, tak v každém námi zaslaném e-mailovém newsletteru či sms zprávě najdete možnost odhlášení z odběru budoucích obchodních sdělení. Případně nás můžete kontaktovat na e-mailu info@fitstore.cz se žádostí o odebrání z odběru obchodních sdělení a bezodkladně tak učiníme.

 

Na základě jakého právního důvodu?

Umožňuje nám to ust. § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, pokud jste nám to při nákupu nezakázali.

 

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

5 let od vašeho posledního nákupu. Z rozesílky se můžete kdykoliv odhlásit prostřednictvím e-mailu nebo nás kontaktujte na e-mailu: info@fitstore.cz

 

II. Kdo se k datům dostane?

 

Vaše data zůstanou u nás. Přesto pro nás pracují některé společnosti nebo jiné osoby, které se k datům dostanou proto, že nám pomáhají s chodem našeho e-shopu. Jsou to:

  • Společnost zajišťující provoz e-shopu, tedy konkrétně provozovatel e-shopové platformy Shoptet (společnost Shoptet a.s., se sídlem Dvořeckého 628/8, Břevnov, 169 00, Praha 6, IČ 289 35 675, společnost je zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl B vložka 25 395), případně freelanceři, kteří nám pomáhají s provozem webu nebo marketingem
  • společnosti podílející se na expedici zboží (PPL, DPD, Zásilkovna, Česká pošta, GLS)
  • společnosti podílející se na expedici plateb (FIO banka, GoPay)
  • společnosti zabývající se analýzou chování a navštěvnosti, popř. online reklamy (Google LLC, Facebook Inc., Heureka Shopping s.r.o., Seznam.cz)
  • poskytovatel e-mailingové služby (Samba, ai)

 

Vaše osobní údaje nebudou předávány do států mimo Evropskou unii, ledaže to bude nezbytné pro plnění smlouvy nebo z jiného důvodu v souladu s pravidly takovéhoto předávání stanovenými nařízením.

 

III. Co byste dál měli vědět

 

V naší společnosti nemáme jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů.

V naší společnosti nedochází k rozhodování na základě automatického zpracování či profilování.

Pokud byste měli k osobním údajům otázky, kontaktujte nás na e-mailové adrese info@fitstore.cz nebo zavolejte na tel. č. +420 732 447 423.

 

IV. Používání souborů cookies

 

Cookies jsou textové soubory obsahující malé množství informací, které se při návštěvě našich webových stránek stahují do Vašeho zařízení. Soubory cookies se následně při každé další návštěvě odesílají zpět na webovou stránku nebo jinou webovou stránku, která je rozpozná. 

 

Soubory cookies plní různé úlohy, například umožňují efektivní navigaci mezi webovými stránkami, zapamatování si Vašich preferencí a celkově zlepšují zkušenost uživatele. Dokážou také zajistit, aby reklamy zobrazované on-line byly lépe přizpůsobené Vaší osobě a Vaším zájmům.

 

Na webových stránkách používáme následující cookies:

  • Nezbytné cookies: jsou zapotřebí k provozu webových stránek, umožňují například přihlásit se do zabezpečených částí stránek a další základní funkčnosti stránek. Tato kategorie cookies se nedá zakázat.
  • Analytické/statistické cookies: umožňují nám například rozpoznat a zjistit počet návštěvníků a sledovat, jak naši návštěvníci používají webové stránky. Pomáhají nám zlepšovat způsob, jakým stránky fungují, například tak, že umožňují uživatelům snadno najít to, co hledají. Tyto soubory spouštíme pouze s Vaším předchozím souhlasem.
  • Reklamní (profilující) cookies: používají se ke sledování preferencí a umožňují zobrazit reklamu a další obsah, které nejlépe odpovídají vašemu zájmu a online chování. Tyto soubory spouštíme pouze s Vaším předchozím souhlasem. V případě udělení souhlasu s profilujícími cookies nám dáváte právo využít i nový typ dat. 

 

Upozorňujeme, že třetí strany (včetně např. poskytovatelů externích služeb) mohou rovněž používat cookies a/nebo přistupovat k údajům shromažďovaným cookies na webových stránkách.

 

Další informace o cookies a jejich aktuální seznam naleznete prostřednictvím jednotlivých internetových prohlížečů, nejčastěji v položce Nástroje pro vývojáře.

 

Souhlas může být vyjádřen prostřednictvím zaškrtávacího políčka obsaženého v tzv. cookie liště. Soubory cookies můžete i následně v nastavení svého internetového prohlížeče odmítnout, nebo si nastavit užívání jen některých.

 

Další informace o správě cookies v jednotlivých prohlížečích naleznete na následujících odkazech:

 

V. Vaše práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů

 

Nařízení GDPR vám dává mimo jiné právo obrátit se na nás a chtít informace, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, požadovat po nás v určitých situacích výmaz osobních údajů a v určitých případech máte právo na jejich přenositelnost. Proti zpracování na základě oprávněného zájmu lze vznést námitku. V případě, že chcete uplatnit jakékoliv své právo v souvislosti se zpracováním osobních údajů, kontaktujte nás na výše uvedený e-mail či telefonní číslo.

 

Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se se svými nároky obrátit na soud.

 

Tyto podmínky jsou účinné od 20. května 2018.