GymBeam BIO Zero Noodles 385g

Neohodnoceno

BIO Zero Noodles jsou mimořádně chutné nízkokalorické těstoviny s téměř nulovým obsahem sacharidů, cukrů a tuků. Přesto vás výborně zasytí a hodí se na přípravu vašich oblíbených jídel. Vyrábějí se z bio konjakové mouky, která je dokonalou bezlepkovou náhradou pšeničné mouky. Díky čistě rostlinnému složení jsou těstoviny vhodné i pro vegany.

  • 89 Kč 20 Kč –22 %
    18 Kč / 100 g
  • (> 5 ks) Skladem
69 Kč
Kategorie: Bezkalorické produkty
 

BIO Zero Noodles jsou nízkokalorické těstoviny v té nejvyšší biologické kvalitě vyrobené pouze z čištěné vody zbavené všech chemických nečistot a bio konjakové mouky. Konjak je rostlina, která má dlouhou historii gastronomického využití, a to zejména v Japonsku a jihovýchodní Asii. Mouka z konjaku je přirozeně bezlepková, a těstoviny z ní jsou vhodné pro celiaky, ale i vegany. Zero těstoviny navíc obsahují téměř zanedbatelný podíl sacharidů, cukrů a tuků, přesto vás dostatečně zasytí. Jejich příprava je skutečně jednoduchá a potrvá pouze několik minut. Výborně se hodí jako součást redukčních diet a pro lidi, kteří si hlídají svůj příjem kalorií. 

 

  • nízkokalorické těstoviny z konjakové mouky
  • neobsahují téměř žádné sacharidy, cukry a tuky
  • jsou v té nejvyšší biologické kvalitě
  • jsou přirozeně bezlepkové
  • jsou vhodné i pro vegany
  • mají snadnou přípravu
  • jsou ideální do redukčních diet 

 

Návod k použití: 

1. Těstoviny opláchněte pod teplou vodou.
2. Vařte nebo smažte po dobu 2-3 minut nebo zahřejte v mikrovlnné troubě po dobu 1 minuty.
3. Podávejte přímo k jídlu.

 

Složení: Čištěná voda (96,6%), Bio konjaková mouka (3,4%). 

 

Nutriční hodnoty:

100 g
Energetická hodnota 30 kJ/7 kcal
Tuky <0,1 g
- z toho nasycené <0,1 g
Sacharidy <0,2 g
- z toho cukry <0,1 g
Vláknina 2,6 g
Bílkoviny <0,1 g
Sůl <0,1 g

 

Upozornění:

Skladujte na suchém a chladném místě. Nevystavujte mrazu. Po otevření skladujte v lednici v uzavřené nádobě s čistou vodou maximálně po dobu 2 dnů. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: