ESPYRE - Špičková kvalita, skvělá chuť a složení na základě vědy ⚡

GymBeam L-Glutamin 500g

Neohodnoceno

L-Glutamin je neesenciální aminokyselinou syntetizovanou ve svalové tkáni, jejíž hladina klesá při provádění náročného tréninku. Je stavebním materiálem pro tvorbu bílkovin ve svalech, avšak organismus si ho ve větším množství neumí vytvořit, a proto je vhodné ho suplementovat. 

  • 429 Kč 60 Kč –14 %
    74 Kč / 100 g
  • (2 ks) Skladem
369 Kč
Kategorie: Glutamin
 

L-Glutamin - důležitá aminokyselina vyrobená šetrnou metodou fermentace.

 

L-Glutamin je neesenciální aminokyselina v práškové formě, která tvoří až 60% z aminokyselinového podílu ve svalechLidské tělo ho vytváří z kyseliny glutamové, kterou tělo nedokáže samo vytvořit a musí ho přijímat ve stravě. Je jednou z aminokyselin, která se podílí na tvorbě bílkovin ve svalech. Během zvýšené zátěže organismu dochází ke snížení hladiny glutaminu, a proto je pro sportovce a aktivní lidi vhodné ho suplementovat.

L-Glutamin je vyroben šetrnou metodou fermentace (kvašení), a tudíž při zpracování nejsou použity agresivní chemikálie ani vysoké teploty. V jedné dávce produktu se nachází až 5 g L-Glutaminu, kterým doplníte stavební materiál pro obnovu a růst svalů

 

L-Glutamin a jeho výhody

  • L-Glutamin vyrobený metodou fermentace
  • tvoří 60% aminokyselin ve svalech
  • podílí se na tvorbě bílkovin při proteinové syntéze

 

Dávkování:

Příchutě neochucené a zelené jablko: Doporučená dávka je 5 g (1 odměrka), užívá se rozmíchaná ve 200 ml vody 2x denně. V tréninkový den doporučujeme užívat 5 g hodinu před tréninkem a 5 g hned po tréninku. V netréninkový den užívejte 5-10 g L-Glutaminu před spaním.

 

Neochucené(5g)
l-glutamin 5000 mg

 

 

Upozornění: Výrobek není náhradou pestré a vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Skladujte v suchu při teplotě 25°C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah malých dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: