AKCE - Doprava zdarma pro ČR u objednávek nad 700 Kč

Novinka

Heinz Food Čekankový sirup Originál 700g

1 hodnocení

Čekankový sirup Originál je novinkou na trhu sladidel. Jedná se o sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Vyniká mimořádně vysokým obsahem prospěšné vlákniny a glykemickým indexem menším než 5.

  • 349 Kč 70 Kč –20 %
    40 Kč / 100 g
  • (> 5 ks) Skladem
279 Kč
Kategorie: Sirupy, omáčky, džemy
 

Proč Užívat Čekankový sirup ?

je tady ještě jedna zcela unikátní vlastnost - sirup je schopen částečně nahradit i pokrmový tuk! Takže sirup nepřináší jen snížení kalorické hodnoty pečiva dané nahrazením cukru, ale navíc přináší i snížení energetické hodnoty potravin nahrazením pokrmového tuku, a to až ze sta procent!

Obsahuje až o 95% méně cukru a 45% méně kalorií ve srovnání s jinými přírodními sladidly (med, javorový sirup, agávový sirup,…), proto je velmi vhodný pro použití při redukční dietě. Pokrmy připravené s použitím čekankového sirupu originál vykazují výrazně nižší energetickou hodnotu a při pravidelném užívání takto připravených pokrmů dochází k přirozenému úbytku tukových zásob.

Použití:
Čekankový sirup Originál lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů. Sirup může být použit i do teplé kuchyně pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek. 

Dávkování: je při slazení stejné jako u medu, při náhradě tuku v potravinách nahrazuje 1g sirupu zhruba 4 g tuku. Doporučené dávkování 10-20g denně.

Složení: extrakt z kořene čekanky (min. 98%), zvlhčující látka glycerol, karamel, sukralóza (0,01%).


Nutriční hodnoty:

  100g
Energetická hodnota 650 kJ/161 kcal
Tuky 0g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0g
Sacharidy 4,7g
- z toho cukry 4,7g
Vláknina 71,3g
Bílkoviny 0g
Sůl 0g

 

Upozornění a informace:

Uchovávejte v temnu a chladu. Vyrobeno v České republice. Při nadměrném užití se mohou vyskytnout mírně nadýmavé účinky.

Neobsahuje lepek, laktózu, konzervanty, aromata ani přidané cukry.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: