Vážení zákazníci, fungujeme a veškeré objednávky vyřizujeme v normálním režimu. Dočasně však není možný osobní odběr na Praze 4.

IBK Fíky sušené vakuované 500g

Neohodnoceno
IBK
  • 1 z 2

Sušené fíky jsou bohaté na výživné látky jsou zdrojem vápníku, vlákniny (působí projímavě), pektinu, který snižuje hladinu cholesterolu a mnoha dalších prospěšných látek. Fíky mají podobně jako švestky lehce projímavé účinky.

  • 129 Kč 30 Kč –23 %
    20 Kč / 100 g
  • (> 5 ks) Skladem
99 Kč
Kategorie: Ořechy a sušené plody
 

Sušení je tradiční způsob konzervování ovoce. Sušené ovoce je ovoce, které bylo vysušeno přírodní cestou, nebo za použití stroje (sušičky). Vysušené plody ovoce pak mají výrazně vyšší trvanlivost, což využijeme především v zimních měsících. Stejně jako čerstvé ovoce je i to sušené bohaté na vitamíny a minerály.

Vysoký obsah cukru v sušených plodech nám může sloužit jako okamžitý zdroj energie. Jelikož se jedná o nerafinované cukry, jsou ihned uvolňovány do krve a využívány tělem, obava, že bychom po konzumaci fíků přibírali na váze, je zbytečná. Naopak jich lze používat jako součást programu pro hubnutí, protože už 3-4 sušené plody nás dokáží zasytit až na několik hodin.

Živiny: Vitamín B3, vitamín B5, vitamín B6, vitamín C, vitamín K, beta-karoten, biotin, kyselina listová, vápník, měď, jód, draslík, železo, hořčík, zinek, mangan, fosfor, vláknina, sacharidy.

Blahodárné účinky: Udržuje rovnováhu cukru v krvi, protirakovinné, antioxidační, detoxikační, prospívá srdci a trávení.
Fíky se mohou jíst jen tak, nebo se přidávají do kaší, do müsli, do ovocných salátů, a jiných ovocných dobrot, do jogurtů.

 

Složení: fíky.

Výrobek může obsahovat arašídy, oxid siřičitý, skořápkové plody nebo sezam.

 

Nutriční hodnoty:

  100 g
Energetická hodnota 1043 kJ/249 kcal
Tuky 1 g
- z toho nasycené 0,1 g
Sacharidy 64 g
- z toho cukry 48 g
Vláknina 10 g
Bílkoviny 3,3 g
Sůl 0 g

 

Upozornění:

Skladujte v suchu. Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. Bílý povlak může být pouze vysrážený cukr.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: