IBK Jablka sušená vakuovaná 1000g

Neohodnoceno
IBK

Jablka jsou důležitou součástí našeho jídelníčku. Vyrábí se z nich mošty a džusy, džemy, kompoty, čaje a aroma do různých jídel. Mají nezastupitelné místo ve výživě.

  • 249 Kč 50 Kč –20 %
    20 Kč / 100 g
  • (4 ks) Skladem
199 Kč
Kategorie: Ořechy a sušené plody
 

Sušení patří k nejstarším způsobům konzervace a dnes opět nachází své příznivce. Šetrným sušením při nižších teplotách (pod 48 °C) se uchová ze všech způsobů konzervace nejvíc vitamínů, minerálů a bílkovin. Sušením se v ovoci koncentrují ovocné cukry, čímž se zamezí vývoji nepříznivých mikroorganismů. Tak si ovoce zachovává charakteristickou chuť, vůni a vzhled. Sušená jablka můžeme jíst i po namočení do vlažné vody nebo mléka, používají se při pečení i vaření. Zlepšují činnost střev, snižují cholesterol, normalizují střevní mikroflóru.

Jablka jsou výtečným zdrojem vitamínů, přírodního cukru, pektinů ovocných kyselin a dalších přírodních látek. Pro sušení se používá pouze kvalitní vyzrálé ovoce. Ovoce je tak vhodné i pro malé děti.

Sušené jablka kroužky jsou nedoslazované.

Živiny: Vitamín B2, vitamín B3, vitamín B5, vitamín B6, vitamín C, vitamín E, betakaroten, kyselina listová, jód, draslík, fosfor, vápník, zinek, selen, mangan, hořčík, železo, vláknina, přirozeně bezlepkové.

Blahodárné účinky: Detoxikační, antioxidační, protirakovinné, pročišťující, posilují srdce, trávení i imunitní systém, nervovou soustavu,  upravují krevní tlak, pomáhají při zánětu a onemocnění střev.

 

Složení: Jablka 99,8%, oxid siřičitý, kyselina citronová.

Alergen je vyznačen tučně, může obsahovat arašídy, skořápkové plody, nebo sezam.

 

Nutriční hodnoty: 

  100 g
Energetická hodnota 1017 kJ/241 kcal
Tuky 1,6 g
- z toho nasycené 0,03 g
Sacharidy 57 g
- z toho cukry 10,4 g
Vláknina 8,7 g
Bílkoviny 1,4 g
Sůl 0,01 g

 

Upozornění:

Skladujte v suchu. Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: