Dubnové akce (až -32 %) ZDE ⚡ | TOP produkty na hubnutí ZDE 🔥

Big Boy Grand Zero s kokosem a bílou čokoládou 250g

Neohodnoceno

Dokonalá kombinace belgické bílé čokolády a jemného šťavnatého kokosu. Bohatý kokosový krém Grand Zero neobsahuje žádný přidaný cukr, lepek, ani umělá dochucovadla. Je velmi výživný a skvěle chutná. Hodí se pro sportovce i gurmány, kteří ocení výběrové suroviny a žádný cukr ve složení.

  • 199 Kč 40 Kč –20 %
    64 Kč / 100 g
  • (>5 ks) Skladem
159 Kč
Kategorie: Ořechová másla
 
 

Big Boy přišel s novou edicí arašídových másel Grand Zero. Jak název napovídá, je to fit! Krémy totiž neobsahují žádný přidaný cukr, navíc mají dokonalou chuť pro ty největší gurmány.

Edice Grand Zero je navíc určena pro ty nejnáročnější, kteří ocení výběrové suroviny (arašídy pražené horkým vzduchem z Argentiny a prémiová belgická čokoláda) a žádný přidaný cukr ve složení.

Jen dokonalá krémová konzistence, výjimečná chuť, vyvážený obsah bílkoviny, sacharidů a zdravých tuků, které naše tělo potřebuje.

Nejlepší je Big Boy Grand Zero do ovesné kaše, na vafle, na palačinky, do tvarohu nebo rovnou ze skleničky.

 

Použití: 

Ideální na vaření, k dochucení sladkých a slaných pokrmů nebo k přímé konzumaci. Případný sediment na povrchu není na závadu, jedná se o přirozený jev. Před konzumací promíchejte. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.

 

Složení: Kokos strouhaný 75%, belgická bílá čokoláda 25% (sladidlo: maltitol, sušené polotučné mléko, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma, obsah maltitolu je 44,5% - nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky)

Alergeny jsou vyznačeny tučně

 

Nutriční hodnoty:

100 g
Energetická hodnota 2927 kJ/707 kcal
Tuky 58 g
- z toho nasycené 48,7 g
Sacharidy 30,9 g
- z toho cukry 7,6 g
- z toho polyoly 5,9 g
Vláknina 10,5 g
Bílkoviny 6,6 g
Sůl 0,05 g

 

Skladování:

Skladujte při teplotě 5 - 25 °C. Po otevření spotřebujte do 14 dní. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: