Novinka

IBK Para ořechy vakuované

1 hodnocení
IBK

Jádro para ořechů je velmi výživné, obsahuje 70% tuků, 15% bílkovin a 7% sacharidů. Mimo to obsahuje vitamíny A, B1, B2, B3, E a D, selen, draslík, vápník, fosfor, hořčík a železo. Používají se čerstvé k přímé konzumaci, ve výživných tyčinkách nebo cukroví. Máčené vyloupané plody se také někdy používají pro výkrm kaprů. 

  • Více informací v tabulce variant 70 Kč –18 %
    od 33 Kč / 100 g
od 179 Kč
Kategorie: Ořechy a sušené plody

Zvolte variantu

  • Velikost: 1000 g
    • Momentálně nedostupné
    399 Kč  (–18 %)
    329 Kč
  • Velikost: 500 g
    • Momentálně nedostupné
    239 Kč  (–25 %)
    179 Kč
 

Kvalitní olej z para ořechů, bohatý na vitamíny, vyživuje a revitalizuje pokožku a je často užíván v kosmetických přípravcích. Tato semena jsou jedním z nejbohatších zdrojů selenu, antioxidantu, který povzbuzuje činnost protilátek imunitního systému. Pomáhá při předcházení rakovině a srdečním chorobám a brání stárnutí. Para ořechy jsou vhodné i pro ty, kteří chtějí přestat kouřit. Para ořechy také pomáhají mírnit stavy stresu a depresí.
Ořechy rozhodně patří mezi zdravé potraviny, jsou také vhodný zdroj bílkovin.

Živiny: vitamín B1, vitamín E, vitamín H, vápník, železo, hořčík, selen, zinek, bílkoviny, omega-6 mastné kyseliny, vláknina.

Blahodárné účinky: protirakovinné, antioxidační, prospívá srdci, antivirové, protizánětlivé,.. Para ořechy se nejčastěji jedí syrové. Musí se dobře rozžvýkat jako všechny ostatní olejnaté ořechy. Mohou se i péci v troubě 5 až 10 minut, dokud nezískají zlatohnědou barvu. Syrové para ořechy jsou však nejzdravější.

 

Složení: Para ořechy.

Alergen je vyznačen tučně.

 

Výživové údaje:

  100 g
Energetická hodnota 2968 kJ/709 kcal
Tuky 66,4 g
- z toho nasycené 15,1 g
Sacharidy 12,2 g
- z toho cukry 2,3 g
Vláknina 7,6 g
Bílkoviny 14,3 g
Sůl 0,02 g

 

Upozornění: Skladujte v suchu. Chraňte před teplem a slunečním zářením. Výrobek může obsahovat arašídyskořápkové plody, oxid siřičitý nebo sezam, nebo ojediněle úlomky skořápek.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: